Skuba Group

SKUBA Group

SKUBA GROUP s- a infiintat in 1974 in Vilnius, Lithuania, avand ca domeniu de activitate transportul rutier de marfa.

In 1992, compania a fost reorganizata in UAB SKUBA, domeniul de activitate devenind comercializarea de piese pentru camioane, autobuze, remorci si semiremorci. De asemenea, UAB SKUBA efectueaza lucrari de reparatii si intretinere tehnica pentru camioane, remorci si semiremorci.

Succesul SKUBA GROUP se datoreaza experientei indelungate in aceasta industrie, mai mult de 25 de ani. Grupul inglobeaza acum 22 de companii subsidiare cu filiale deschise in 16 tari, incluzand Lithuania, Letonia, Estonia, Finlanda, Rusia, Ucraina, Polonia, Republica Ceha, Slovacia, Ungaria, Romania, Croatia, Slovenia, Bulgaria, Grecia si Italia.

In 2015, SKUBA a devenit partener oficial Iveco in Lithuania, Letonia si Estonia.

 • SKUBA este un termen lithuanian si se traduce prin “graba, rapiditate, urgenta’
 • Clientii nostrii sunt companiile de transport (detinatori de camioane), service-uri specializate si revanzatori de piese de schimb pentru camioane.
 • UAB SKUBA are peste 150 de furnizori din toata lumea.

Avantaje SKUBA

Colaborare sustinuta cu cei mai prestigiosi furnizori de pe piata

Politica de ofertare flexibila

Retea de distributie in 16 tari europene

Oferim cele mai eficiente servicii

Sortiment variat de piese de schimb

Datorita stocului foarte variat, chiar si cei mai pretentiosi clienti gasesc la noi tot ce au nevoie. Directorul nostru de Vanzari spune: "Avem absolut totul, cu excepția parbrizului pentru camioane".

Tehnologii informatice evoluate

Expertiza tehnica

Peste 20 de ani de experienta in domeniu

SKUBA are statutul de membru TRACE.

TRACE este o asociatie neguvernamentala a companiilor multinationale si a partenerilor lor intermediari de afaceri, care certifica membrii sai pentru cele mai transparente practici de afaceri.

Mai multe informatii pot fi gasite pe site-ul: www.TRACEinternational.org

SKUBA Romania

In Romania, SKUBA a deschis operatiunile la jumatatea anului 2009, devenind in anii ce au urmat, unul dintre cei mai mari distribuitori de piese de schimb pentru camioane, remorci si semiremorci.

SKUBA Romania numara in acest moment 15 filiale raspandite pe intreg cuprinsul tarii: Bucuresti, Cluj, Pitesti, Brasov, Constanta, Craiova, Sibiu, Suceava, Bucuresti Est – Voluntari, Arad, Oradea, Galati, Timisoara, Bacau si Baia Mare.

Misiune

 • In tara noastra, SKUBA este furnizor general de mobilitate in domeniul transportului rutier de marfuri
 • SKUBA deserveste segmentul de vehicule “heavy-duty”, cu masa totala autorizata de peste 7.5T

Viziune

 • SKUBA este unul dintre primii furnizori de solutii in transportul rutier de marfuri
 • SKUBA va fi destinatia pentru vehicule noi si rulate, pentru reparatii si mentenanta vehiculelor comerciale, pentru inchirieri de vehicule pe termen lung sau pentru finantarea achizitiilor
 • SKUBA va integra orizontal in reteaua sa centre pentru vanzari si servicii, depozite regionale pentru piese auto si accesorii

Valori

SKUBA inseamna o echipa de profesionisti care prin experienta dobandita a atras increderea clientilor, face diferenta in randurile diversilor jucatori in piata, si este o sursa de expertiza pentru operatorii de transport

1. Respect si integritate

 • SKUBA cultiva in permanenta respectul pentru angajati, pentru clienti si actionari;
 • Intreaga organizatie, cat si fiecare membru actioneaza cu etica si profesionalism in toate relatiile de afaceri;

2. Ambitie

 • Avem increderea si toate resursele pentru a deveni una dintre primele 2 optiuni, in industria noastra. Vom fi una dintre ele!

3. Antreprenoriat

 • Toate activitatile noastre zilnice sunt marcate de acest atribut, pentru fiecare dintre angajatii nostri, in limitele de competenta;
 • Staff-ul SKUBA este incurajat sau “imputernicit” sa ia decizii, sa aiba initiative, sa considere responsabilitatile proprii ca fiind parte a propriei afaceri;

4. "One Team"

 • Avem increderea ca putem sa devenim o singura echipa, in plan intern, ca intreaga organizatie, dar si extern, in relatie cu partenerii si clientii nostrii./li>
Skuba Group
Skuba Group

Produsele noastre

Cei mai cunoscuti producatori europeni fac parte din lista noastra de furnizori regulati (permanenti), astfel incat operam cu un sortiment variat de piese auto menit sa satisfaca 100% din solicitarile clientilor nostri.

Furnizorii nostri sunt selectati tinandu-se cont de prestigiul de care se bucura pe piata marcile comerciale ale acestora, recunoasterea si calitatea produselor, tarile de origine, precum si operativitatea in livrare.

Sortimentul comercial al SKUBA este actualizat in permanenta, astfel incat sa raspunda si celor mai exigente cerinte in piata.

Contact

Sediul central

SKUBA Bucuresti Vest

Soseaua de Centura nr. 42

Comuna Chiajna

Jud Ilfov 077040

40 311 30 9215

office@skuba.ro